Dykkerbåde

Dykkerbåde

Dykkerbåde


Til fritidsdykning stilles helt særlige krav til adgangsforholdene på din lystbåd. Adgang til og fra vandet skal kunne foregå nemt og uhindret. Det krav opfylder vores populære dykkerbåde

Hos Klein Ponton Boat er vi selv ivrige fritidsdykkere og kender fra egen erfaring til de konstruktionsmæssige forhold, der har betydning for problemfri dykning fra båd.

Vi implementerer løsningerne i din nye dykkerbåd. Bl.a. kan du få båden monteret med en platform forsynet med 45 cm hæve-/sænkefunktion, der letter såvel nedstigning som opstigning til og fra båden. Ingen høje kanter at forcere – og du behøver ikke at holde fast i dykkermasken, når du glider ned i vandet.

Denne særlige hæve-/sænke feature betyder, at også bevægelseshæmmede vil kunne deltage i spændende dykkeraktiviteter og få helt nye oplevelser under vandoverfladen.

Handicapvenlige dykkerbådeEn anden finesse med interesse for dykkere er, at dykkerbåde kan bestilles med V8-motor og kompressor. På den måde vil mandskabet om bord løbende kunne fylde iltflasker med nyt indhold og sænke dem ned til dykkerne, der således ikke behøver at komme op til overfladen for at skifte flasker.

Hos Klein Ponton Boat fokuserer vi på muligheder – ikke på begrænsninger.

Kontakt os for tilbud på dykkerbåd

Back to top