Design din båd

Design din båd

Design din båd


Mennesker er forskellige. Vi har forskellige behov, forudsætninger, ønsker og drømme. Det gælder også omkring valg af fritidsbåd.

Derfor har vi ingen standardløsninger hos Klein Ponton Boat. Her designer og producerer vi både, som er tilpasset kundens specifikke forhold.

Design din egen båd – det er konceptet. Bogstaveligt talt. Hos os holder du roret / styrpinden i hele processen – lige fra valg af skrogtype og -størrelse til de mindste detaljer i aptering og finish.

I planlægningen af din bådkonstruktion får du al tænkelig støtte og inspiration fra Jes Klein samt Klein Ponton Boats designafdeling, hvor du vil møde vores ingeniør og vores designer. Det stærke team har masser af gode ideer og en omfattende erfaring med bådproduktion, som du selvfølgelig vil kunne trække på.

Custom-made recreational boats –  her er vi foregangsmænd. Også når det gælder opbygning og indretning af lystbåde til handicappede. Ikke mindst her er forudsætninger, krav og forventninger helt individuelle. Klein Ponton Boat har 30 års erfaring med udvikling af udstyr og hjælpemidler til handicappede / kørestolsbrugere, og denne erfaring implementeres i vores bådløsninger til dette kundesegment.

Kontakt os for specialdesign af din nye båd

Back to top